Kapustarinta ry

Kirjoittajayhdistys Kapustarinta ry on julkaissut kirjallisuuslehti Lumoojaa vuodesta 2000 alkaen. Yhdistyksen tavoitteena on edistää uusien kotimaisten kirjoittajien tunnettavuutta ja verkostoitumista sekä luoda tekijöille julkaisu- ja esiintymismahdollisuuksia.

Yhdistys on järjestänyt Turussa lukuisia elävän kirjallisuuden tapahtumia, joissa nuoret kirjoittajat pääsevät esittämään tekstejään ja tutustumaan toisiinsa. Yhdistys tekee myös yhteistyötä monien kirjallisuus- ja kulttuuriyhdistysten kanssa.

Tuore kirjallisuus syntyy kirjoittajista ja lukijoista! Jos olet kirjoittaja, joka kaipaa toisten samanmielisten seuraa, kirjallisuudenopiskelija, joka kaipaa konkreettisia kokemuksia kulttuurityöstä, yhdistystoiminnan konkari tai muuten vain kiinnostunut, tervetuloa mukaan toimintaan!

Tavoitat meidät laittamalla sähköpostia yhdistyksen puheenjohtajalle Elisa Heleniukselle. Vastaamme mielellämme tiedusteluihin!

 

Hallitus 2018

Veera Koivaara, puheenjohtaja / veerakoivaara@gmail.com

Maija Norvasto, varapuheenjohtaja

Atte Koskinen, sihteeri

Marija Baikina, rahastonhoitaja / marija.lumooja(at)gmail.com

 

Kirjoittajayhdistys Kapustarinta ry, Y-tunnus 16037721

Tykkää ja jaa


RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://lumooja.fi/kapustarinta-ry">
Twitter

Facebook


Lapsuuden traumoista ja niiden periytymisestä kertova Annastiina Stormin esikoisromaani Me täytytään valosta on fragmentaarisuudessaan ja unenomaisuudessaan raikkaasti kirjoitettu.

Instagram


Something is wrong.
Instagram token error.