Tilaus ja irtonumerot

Lumooja on Kirjoittajayhdistys Kapustarinta ry:n jäsenlehti. Tämä tarkoittaa sitä, että Lumoojan tilaajista tulee Kapustarinta ry:n kannatusjäseniä, jotka saavat sekä Lumoojan vuosikerran että jäsenyyden 20 euron vuosihintaan.

Jäsenyys ei edellytä tilaajilta ja jäseniltä mitään toimia tai velvoita mihinkään. Jäsenyys astuu automaattisesti voimaan maksettuasi vuosittaisen laskumme.

Jos et kuitenkaan syystä tai toisesta tahdo yhdistyksen kannatusjäseneksi, Lumoojaa voi tilata ilman jäsenyyttä 22 euron vuosihintaan.

 

Kestotilaus

Lumoojan kestotilaus eli neljä numeroa vuodessa ja Kirjoittajayhdistys Kapustarinnan kannatusjäsenyys maksaa 20 euroa.

Lumoojan kestotilaus ilman kannatusjäsenyyttä maksaa 22 euroa.

 

Tilaus

Lumoojan voi tilata sähköpostitse osoitteesta: elina.laine[at]lumooja.fi tai miia.outinen[at]gmail.com

tai Kultin tilauslomakkeella.

Tilausviestistä tulee ilmetä tilaajan nimi, postitusosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

 

Laskutus

Jollei tilaaja toisin pyydä, hänelle lähetetään sähköinen lasku tilausviestissä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

 

Muutokset ja keskeytykset

Osoitteenmuutokset ja tilauksen keskeytykset tehdään osoitteeseen: elina.laine[at]lumooja.fi tai miia.outinen[at]gmail.com

 

Irtonumerot

Lumoojan irtonumeroita myydään Turussa Sammakon kirjakaupassa, Turun Kansallisessa Kirjakaupassa, Kirjakahvilassa ja Pienessä Kirjapuodissa. Helsingissä Lumoojan voi ostaa keskustassa Akateemisesta kirjakaupasta ja Rosebud Citycenter -kirjakaupasta Rautatieasemalta, Punavuoressa Nide-kirjakaupasta, Kalliossa kirja-antikvariaatista Mustan kanin kolo ja Kaisaniemessä kirjakauppa-kahvilasta Gaudeamus Kirja & Kahvi.

Lumoojan irtonumeroita voi tilata myös sähköpostitse 7 euron kappalehintaan osoitteesta: elina.laine[at]lumooja.fi tai miia.outinen[at]gmail.com

Tykkää ja jaa


RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://lumooja.fi/tilaus">
Twitter

Facebook


Lumooja onnittelee Helsinki Poetry Connectionia Kirsi Kunnas -palkinnosta. Jo kymmenen vuoden ajan lavarunoutta elävöittänyt HPC on huomioitu 10 000 euron suuruisella tunnustuspalkinnolla.

Instagram


Something is wrong.
Instagram token error.