Paikalla-antologia

Tältä sivulta pääset tilaamaan Kapustarinnan keväällä 2024 julkaiseman Paikalla-näytelmäantologian.

Kapustarinnan Paikalla-näytelmäantologia tarjoaa katsauksen tuoreeseen kotimaiseen näytelmäkirjallisuuteen.

Pienoisnäytelmistä koostuvan antologian teema on poliittinen ja psykologinen tila. Kenellä on oikeus ja turvallista olla tilassa? Kenet on suljettu ulkopuolelle? Millainen mielenmaisema paikalla voi olla? Julkaisun teeman teoreettinen ja filosofinen tausta on psykomaantieteen kentällä. 

Antologian kirjoittajat ovat Veera Hintsala, Heli Laurell, Joel Mäkipuro ja Laura Rosten

Veera Hintsalan Leoparditransformaatiossa mietitään, voiko leopardi päästä laikuistaan edes arkitodellisuuden ulkopuolella. 

Nimettömään kerrostalolähiöön sijoittuva, Joel Mäkipuron kirjoittama Reservaatti tutkii ihmisen ja ympäristön suhdetta, yhteiskunnasta vieraantumista ja sivullisuutta. 

Heli Laurellin lyyrinen teksti Aavikon kukka kertoo kohtaamisesta vieraalla maaperällä. 

Laura Rosten pohtii kodin merkitystä mielialaan: onko suuressa maailmassa helpompi hengittää, vai merkitseekö pölyinen yksiö, että seinät kaatuvat päälle väistämättä?

Tilausohjeet: täytä oheinen lomake. E-kirja ja lasku toimitetaan sähköpostitse. Antologian hinta on 15 euroa. Tuotot ohjataan suoraan antologian tekijöille. 

Jos haluat tilata antologioita usemman kerralla tai lahjaksi tai laskun eri osoitteeseen, ilmoitathan siitä tilauslomakkeella. Samoin jos haluat laskun paperisena postiosoitteeseen, kirjoita toiveesi tiedoksi viestikenttään. Perimme paperilaskuista euron lisämaksua.

Pääset tilaamaan Paikalla-antologian seuraavalla lomakkeella.

ANTOLOGIAN TILAUS

Kategoriat