Julkaise, avusta ja mainosta

Lumooja etsii jatkuvasti uusia, omaäänisiä kaunokirjallisia kykyjä sekä avustajia, jotka ovat olennainen osa lehden työprosessia. Otathan yhteyttä, mikäli sinua kiinnostaa olla mukana rakentamassa uuden kotimaisen kirjallisuuden foorumia toimittajana, kriitikkona tai kaunokirjoittajana!

Lumoojan vuoden 2024 numeroiden tulevat teemat ovat: Vankila, Puhe, Ovi ja Heijastus. Otamme mielellämme vastaan teemoihin istuvia juttuehdotuksia ja kaunokirjallisia tekstejä, mutta voit myös ehdottaa ajankohtaista aihetta teeman ulkopuolelta.

Avustajat

Kun liityt Lumoojan avustajaksi, sinut lisätään lehden avustajalistalle, jonka välityksellä saat ajankohtaista tietoa tulevista numeroista ja niihin liittyvistä artikkeleista, haastatteluista ja kirja-arvosteluista.

Ilmoittaudu avustajaksi tai tarjoa lehtijuttuja: toimitus[at]lumooja.fi

Kaunokirjoittajat

Otamme mielellämme vastaan kaikenlaisia taidokkaita ja viimeisteltyjä kaunokirjallisia tuotoksia aiheesta, muodosta ja lajityypistä riippumatta.

Tarjoa kaunokirjallisia tekstejä: toimitus[at]lumooja.fi

  • Toistaiseksi emme valitettavasti voi maksaa julkaistuista teksteistä palkkioita kuin poikkeustapauksissa. Luemme kaiken meille lähetetyn materiaalin. Lumoojassa julkaistut tekstit saatetaan julkaista myös Lumoojan kotisivuilla.
  • Lähetä tekstisi mieluiten yhtenä word -tiedostona. Voit liittää tekstistä myös pdf:n, jos haluat. Otamme vastaan vain suomen kielellä kirjoitettuja tekstejä – haluamme tarjota uusille kotimaisille kyvyille julkaisukanavan ja näin vahvistaa ja monipuolistaa kotimaisen kirjallisuuden kenttää.
  • Jos lähetät novellin tai sen kaltaisen tekstin, on tekstin maksimipituus noin viisi (5) liuskaa. Jos puolestaan haluat lähettää runoja, sijoita yksi runo yhdelle liuskalle joita on yhteensä enintään 15.

Ole ystävällinen ja tutustu tarkemmin Lumoojan kirjoitusohjeisiin ennen kuin lähetät tekstisi luettavaksemme:

Mainokset

Printtilehteen sisältyy myös mainostilaa. Lumooja ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Mainostamalla Lumoojassa tavoitat kirjallisuuden ja luovan kirjoittamisen harrastajia sekä ammattilaisia.

Mainoshinnasto:

    • 1 sivun mainos 220 €
    • 1/2 sivun mainos 140 €
    • 1/4 sivun mainos 100 €

Kysyy lisää mainospaikoista sähköpostitse: kapustarinta[at]lumooja.fi.

Lue Lumoojan tietosuoja- ja rekisteriseloste koskien tilaaja- ja avustajarekisteriä: Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kategoriat