Esittely: Toimituskunnan uusi jäsen Leila Saarivirta

Toimin Lumoojan toimitussihteerinä ja some-vastaavana kahden seuraavan numeron ajan. Taustaltani olen kirjabloggaaja/kirjailija, koulutukseltani luonnontieteilijä. Kirjallisia projektejani ovat ensi vuonna ilmestyvä lastenromaani ja toimittaja Martta Kaukosen kanssa vuonna 2015 työstetty opas downshiftaamisesta. Innostun asioista laajalla skaalalla mutta kaihdan korkeita paikkoja ja turvallista kirjallisuutta.

More Like This


Kategoriat


Tiedotteet

Add a Comment

Your email address will not be published.Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kategoriat