Hyppää mukaan Lumoojan toimituskuntaan kahden numeron ajaksi!

Kuva: Pixabay
Kuva: Pixabay

Tule mukaan tekemään virkeää kirjallisuuslehteä!

Kyseessä on Lumoojan markkinointivastaavan vapaaehtoispesti, vahvalla toimitussihteerin painotuksella. Saat tästä hyvää ja innostavaa työkokemusta mieluisan aiheen parissa.

Työtä on kahden lehden ajaksi, koska Lumooja saa keväällä uuden päätoimittajan ja toimituskunnan. Lehden päätoimittajan ja toimituskunnan pesti on aina kaksivuotinen.

Työtä tehdään pääsääntöisesti etänä. Hommaan kuuluu juttujen ideoiminen ja kirjoittaminen Lumoojaan, muiden kirjoittajien tekstien editoiminen ja oikolukeminen yhdessä muun toimituskunnan kanssa, mainosten etsiminen lehteen ja ehtiessäsi lehden postittaminen päätoimittajan kanssa Turussa. Helpointa on, jos asut pääkaupunkiseudulla tai Turussa.

Lumooja ilmestyy neljä kertaa vuodessa, ja yhtä numeroa tehdään kaksi kuukautta. Jokaisella numerolla on oma teemansa. Lehti keskittyy uusiin kirjoittajiin ja uuteen kotimaiseen kirjallisuuteen ja yleensä hieman marginaalisempaan kirjallisuuteen kuten pienkustantamoihin. Työtä on silloin tällöin. Arvostan ennen kaikkea kiinnostusta kotimaiseen nykykirjallisuuteen, hyvää kielentajua ja oma-aloitteisuutta.

Viime perjantaina ilmestyi Lumoojan uusin numero, teemalla kirjallisuus ammattina. Kohta alkaa joulukuun numeron teko, mihin voit hypätä mukaan. Homma on inspiroivaa ja toimituskunnan henki on hyvä.

Iloisin terveisin,

Lumoojan päätoimittaja Elisa Helenius

Ota yhteyttä: elisa.lumooja@gmail.com

More Like This


Kategoriat


Tiedotteet

Avainsanat


Add a Comment

Your email address will not be published.Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kategoriat