Tapahtuma: Turun nuoret lavalupaukset

Turkulaisilla nuorilla runoilijoilla, spoken word -artisteilla ja muilla kirjoittamisen harrastajilla on nyt vuoden ajan ollut oma tapahtuma, jossa harjoitella lavaesiintymistä rennossa ilmapiirissä. Syyskuun puolivälissä nuorten toimintaan voi kurkistaa Vallattomassa taiteenkumouksessa.

Lumooja ja kirjoittajayhdistys Kapustarinta ry järjestävät Turussa erityisesti nuorille suunnattua taidetoimintaa, johon kuuluvat muun muassa säännölliset open mic -tapahtumat.

Jokaisessa tapahtumassa kutsuvieraiden esiintymiset näyttävät mallia johdatellen kohti illan open mic -osuutta. Vaihtuviksi esiintyjiksi pyydetään sekä konkareita, kuten lavarunousammattilaisia, että aiemmissa open miceissä esiintymisellään ihastuttaneita rohkeita nuoria.

Helmi Virtanen, 16, osallistui heinäkuun Nuorten Open Mic -tapahtumaan itse sanoittamallaan ja säveltämällään kappaleella. Monen ikäisiä puhuttelevat lyriikat syntyivät taitavan nuoren esiintyjän mukaan äidinkielen opettajan kanssa käydyn keskustelun pohjalta.

Video on kuvattu Helmi Virtasen open mic -esiintymisestä Kirjakahvilassa 4. heinäkuuta 2019.

Virtanen ja open miceistä tuttu lavarunoilijalupaus Venla Ingi, 16, kiipeävät lavalle 15.9.2019 Vallattomassa taiteenkumouksessa. He osallistuvat keskusteluun nuorten taideaktiviteettien ja yhdessä tekemisen merkityksistä. Keskustelua juontaa nuorten toimintaa luotsaava Elina Laine. Virtanen ja Ingi myös esiintyvät tapahtumavieraille.

Kapustarinta ry:n ohjelmanumero alkaen klo 15.

https://kalenteri.turku.fi/hobbies/tapahtuma/su-09152019-1300-vallaton-taiteenkumous-2019

Kekkosen voit nähdä sitä ennen kutsuvierasesiintyjänä seuraavassa Nuorten Open Mic -tapahtumassa Kirjakahvilassa 11.9. kello 17.

Päivitys: Tekstiä on muokattu 10.9.2019 klo 17.45. Helmi Virtasen nimi oli aiemmin kirjoitettu virheellisesti Helmi Kekkonen.

More Like This


Kategoriat


Tiedotteet

Avainsanat


Add a Comment

Your email address will not be published.Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kategoriat