Tiedote: Aikaa kirjalle! -minikritiikkikampanja tuo kirjat ja lukemisen esille somessa

Nyt kun ulkona liikkumista on kehotettu rajoittamaan, moni eristäytyy yksin omaan kotiinsa. Vaikka kirjastot ovat kiinni, tarjoaa verkko e-kirjoja ja äänikirjoja hiljaisiin hetkiin. Jos kodistasi löytyy oma kirjahylly, nyt on oikea hetki jakaa kirjasuosituksesi someen.

Lumooja rohkaisee kaikkia tarttumaan oman hyllyn kirjoihin ja julkaisemaan somessa kuvan luetusta kirjasta sekä oman minikritiikin. Somekampanjan tavoitteena on kehottaa ihmisiä pysymään kotioloissa ja lukemaan vapaa-ajallaan sekä tuoda näkyvyyttä hyville kirjoille.

Voit jakaa kuvan juuri lukemastasi kirjasta, kirjastolöydöstä tai vaikka kaikkien aikojen suosikkikirjastasi! Kirjoita oheen kirjan tiedot (esim. kirjailijan nimi, teoksen nimi, kustantaja ja ilmestymisvuosi) sekä minikritiikki, jossa vastaat kolmeen seuraavaan kysymykseen:

1. Mistä teos kertoo?
2. Miten se sen tekee?
3. Kenelle suosittelisit teosta?

Jaa sitten kuva somekanavissasi Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä hashtagilla #aikaakirjalle. Lumooja nostaa kiinnostavimmat minikritiikit esille omissa somekanavissaan ja parhaimmat minikritiikit koostetaan julkaisuksi Lumoojan verkkolehteen.

More Like This


Kategoriat


Tiedotteet

Avainsanat


Add a Comment

Your email address will not be published.Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kategoriat