Nuorten Open Mic 4.7.

Kirjoittajayhdistys Kapustarinta järjestää jälleen Turussa nuorille suunnatun open mic -illan 4. heinäkuuta klo 17 alkaen Kirjakahvilassa.

Tuttuun tapaan tapahtumassa on kaksi esirunoilijaa, jotka näyttävät mallia. Kutsuvierasesiintyjinä nähdään Hanna Storm sekä edellisellä kerralla meritoitunut Venla Ingi.

Lämmittelijöiden jälkeen lava on vapaa! Oli lajisi sitten riimi, rap tai runous – tai jotain siltä väliltä – kaikki on tervetullutta Kirjiksen lavalle.

Esiintymään voi ilmoittautua paikan päällä tapahtuman aikana tai ennakkoon sähköpostitse. Ennakkoilmoittautumisella voit varmistaa paikkasi lavalta!

***

Illan juontaa turkulainen runoilija ja kirjallisuuslehti Lumoojan päätoimittaja Elina Laine.

Hanna Storm on Turussa asuva runoilija. Stormin esikoiskokoelma “kutsun itseni kylään” (Aviador, 2018) pureutuu identiteetin ja sosiaalisen rakentamiseen maailmassa, jossa niin ihmissuhteet kuin asuinpaikatkin näyttäytyvät hetkellisinä.

Stormin runoja on julkaistu myös Parnasso– ja Tuli & Savu -kirjallisuuslehdissä ja Nokturno-runoussivustolla. Koulutukseltaan Storm on kirjallisuustieteen tohtori.

Kirjakahvilassa Storm esittää runoja ensi keväänä ilmestyvästä kokoelmastaan.

Esikoiskokoelma kustantajan sivuilla: www.aviador.fi/kirjat/kutsun-itseni-kylaan.htm
Facebook-sivut: facebook.com/hannastormrunot

Toisena esirunoilijana lavalle nousee Venla Ingi, joka on 15-vuotias nuori Turusta.

Edellisessä nuorten tapahtumassamme open miciin osallistunut Ingi on kirjoittanut jo pienestä asti. Ensimmäisiä runoja alkoi syntymään 12-vuotiaana. Ingi kirjoittaa monista aiheista, rakkaudesta maailmanparantamiseen.

“Kirjoittaminen on mukavaa, koska siinä voi tuoda omia ajatuksia ja murheita esiin kauniilla tavalla, ja kirjoittaminen auttaa näiden asioiden käsittelyssä”, Ingi kertoo.

***

Ensimmäinen nuorten ilta järjestettiin viime syksynä, jolloin lava täyttyi nuorista. Palautteen mukaan tapahtumassa oli hyvä henki sekä rento ja rohkaiseva ilmapiiri, jossa kokemattomankin oli helppo uskaltautua esiintymään. Nyt nuorten toiminta saa toivottua jatkoa!

Nuorten open mic -illat tulevat rikastuttamaan Turun nuorille suunnattua tapahtumatarjontaa heinäkuusta alkaen joka toinen kuukausi.

Kesällä Kirjakahvilan sisäpihalla järjestettävässä open mic -illassa haetaan myös nimeä uudelle tapahtumalle. Nimeä ehdottavien kesken arvotaan leffalippuja!

MITÄ? Nuorille suunnattu open mic
MISSÄ? Turun Kirjakahvilan sisäpihalla
MILLOIN? 4.7. kello 17-19
MITÄ MAKSAA? Vapaa pääsy
MIHIN ILMOITTAUDUN? Esiintyjäksi voi ilmoittautua etukäteen sähköpostitse osoitteeseen elina.laine@lumooja.fi tai paikan päällä

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/435919180330040/
Lisätiedot: elina.laine@lumooja.fi

More Like This


Kategoriat


Tiedotteet

Avainsanat


Add a Comment

Your email address will not be published.Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kategoriat