Tapahtuma: Nuorten Open Mic 10.3.

Nuorten Open Mic 10.3. Kirjakahvilassa

Kevään ensimmäinen Nuorten Open Mic järjestetään tiistaina 10. maaliskuuta kello 18–20 Turun Kirjakahvilassa. Luvassa on tuttuun tapaan kaksi kutsuvierasesiintyjää ja lopuksi avoin mikki.

Esiintyjiksi saapuvat naantalilainen Mirkka Mattheiszen ja turkulainen Roosa Levola.

Mirkka Mattheiszen (s. 1976) on runoilija, kirjoittaja ja kuvittaja, jolta on ilmestynyt kokoelma Kuvittele reuna (Kaarinan kaupunki 2014), #toistaiseksinimeämätön runovihko (Puru-kollektiivi 2018) sekä Lokki. Erään kohtaamisen muistiinpanot (Puru-kollektiivi 2019).

Roosa Levola (s. 1994) on kotimaisen kirjallisuuden ja luovan kirjoittamisen opiskelija Turun yliopistossa. Hänen runojaan on julkaistu antologioissa, ja hän on esiintynyt lavarunotapahtumissa.

Esiesiintyjien jälkeen luvassa on open mic -osuus, johon voi ilmoittautua etukäteen sähköpostitse illan juontajalle Elina Laineelle osoitteeseen elina.laine@sanalaineet.fi. Ilmoittautuminen on mahdollista myös paikan päällä.

Open mic on tarkoitettu monenlaiselle sanataiteelle ja spoken wordille, joten voit ilmoittautua esiintymään, oli tyylisi sitten runous, riimi tai räppi.

Nuorten Open Mic on suunnattu nuorille ja nuorille aikuisille. Tapahtumaa järjestää turkulainen kirjoittajayhdistys Kapustarinta Suomen Kulttuurirahaston Varsinais-Suomen rahaston myöntämällä tuella.

More Like This


Kategoriat


Tiedotteet

Avainsanat


Add a Comment

Your email address will not be published.Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kategoriat