Kokouskutsu: Tervetuloa Kirjoittajayhdistys Kapustarinta ry:n syyskokoukseen 26.11. klo 18

Tervetuloa Kirjoittajayhdistys Kapustarinta ry:n syyskokoukseen torstaina 26.11.2020 klo 18. Kokous järjestetään zoomissa (zoom-linkki ilmoitetaan myöhemmin) ja kokoustaminen on mahdollista myös livenä Kirjan talolla, mikäli sitä toivotaan.

Kokouksessa valitaan yhdistykselle vuoden 2021 hallitus, puheenjohtaja sekä tilintarkastaja. Lisäksi kokouksessa käsitellään yhdistyksen toimintasuunnitelma sekä talousarvio vuodelle 2021. Tervetuloa rohkeasti mukaan, jos olet kiinnostunut kirjoittajayhdistyksen hallituksessa ja turkulaisen kirjallisuuskentän parissa toimimisesta sekä Kapustarinnan toiminnan kehittämisestä!

Kapustarinta on perinteikäs kulttuurialan toimija, jonka hallituksella on mahdollisuus toteuttaa pieniä ja isoja projekteja, hakea apurahoja, tehdä osansa Turun kulttuurielämän eteen sekä tarjota kirjallisia elämyksiä, joissa rajana on vain mielikuvitus. Kirjallisuuslehti Lumoojan julkaisemisen lisäksi Kapustarinta ry järjestää nuorten open mic -toimintaa, Lumooja-klubeja sekä kirjoituskursseja. Vuonna 2021 Kapustarinta ry järjestää myös Paikalla! -teatterifestivaalin Turussa.

Voit tulla paikalle yhdistyksen syyskokoukseen zoomiin ilman ennakkoilmoittautumista. Voit myös ottaa etukäteen yhteyttä Kapustarinnan vuoden 2020 puheenjohtajaan Laura Rosteniin (lauramrosten[at]gmail.com), niin saat luettavaksesi ensi vuoden toimintasuunnitelman ja talousarvion. Lauraan voi ottaa yhteyttä etukäteen myös, mikäli toivoo paikan päällä kokoustamista.

More Like This


Kategoriat


Tiedotteet

Add a Comment

Your email address will not be published.Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kategoriat