Kokouskutsu: Tervetuloa Kapustarinnan syyskokoukseen

Tervetuloa Lumoojaa kustantavan turkulaisen kirjoittajayhdistys Kapustarinnan syyskokoukseen sunnuntaina 10.12. klo 13.00!

Kokouspaikkana on Turussa Aurajoen rannalla sijaitseva Kirjan talo ja siellä oleva Maahuone. Osoite on Linnankatu 24, toinen kerros.

Syyskokouksessa valitaan ensi vuoden hallitus. Tervetuloa mukaan, jos olet kiinnostunut hallituspaikasta tai liittymään jäseneksi hallitukseen!

Kapustarinta on perinteikäs ja tunnettu kulttuurialan toimija, jonka hallituksella on mahdollisuus toteuttaa pieniä ja isoja projekteja, hakea apurahoja, tehdä osansa Turun kulttuurielämän eteen sekä tarjota hallitukselle ja yhdistykselle kirjallisia elämyksiä, joissa rajana on vain mielikuvitus.

Voit tulla paikalle ilman ennakkoilmoittautumista. Voit myös ottaa etukäteen yhteyttä Kapustarinnan puheenjohtajaan ja Lumoojan päätoimittajaan Elisa Heleniukseen (elisa.lumooja@gmail.com), niin saat etukäteen luettavaksesi ensi vuoden toimintasuunnitelman ja talousarvion.

More Like This


Kategoriat


Tiedotteet

Avainsanat


Add a Comment

Your email address will not be published.Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kategoriat