Lumooja on saanut työparin uusiksi päätoimittajiksi!

Miia Outinen (musta pipo) ja Elina Laine ovat Lumoojan tulevat päätoimittajat. 

Lumoojan uusina päätoimittajina aloittavat kevään aikana Elina Laine ja Miia Outinen.

Lehti on työparille tuttu jo vuosien ajalta, sillä molemmat ovat toimineet Lumoojan avustajina, ja kumpikin on aikoinaan ollut mukana Lumoojaa julkaisevan Kirjoittajayhdistys Kapustarinta ry:n hallituksessa. Toisiinsa he tutustuivat vuonna 2012 Turun yliopistossa luovan kirjoittamisen sivuaineopinnoissa. Laineen pääaine on kotimainen kirjallisuus ja Outisen yleinen kirjallisuustiede.

Laine ja Outinen ovat toimittaneet ja päätoimittaneet monia julkaisuja sekä yhdessä että erikseen. Laine on vapaa toimittaja ja kriitikko sekä aktiivisesti esiintyvä runoilija. Outinen työskentelee kulttuurialalla, ja hän toimi muun muassa Kosmoskynän (Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajien lehti) päätoimittajana vuodet 2016—2017.

Outisen ja Laineen ensimmäinen päätoimittama lehti ilmestyy kesällä. Ensi viikolla ilmestyy vielä väistyvän päätoimittajan Elisa Heleniuksen ja toimituskunnan tekemä Lumoojan maaliskuun autofiktio-teemanumero.

More Like This


Kategoriat


Tiedotteet

Avainsanat


Add a Comment

Your email address will not be published.Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kategoriat