Oikaisu: Numero 1/2018

Uusimmassa Lumoojassa, numerossa 1/2018, lehden sisäsivuilla julkaistut runot s.19–20 on virheellisesti merkitty Katri Aholaisen nimiin, vaikka runot ovat Sofi Ylikosken käsialaa. Aholaisen runot puuttuvat lehdestä kokonaan, mutta nekin tullaan julkaisemaan ja julkaisusta tiedotetaan myöhemmin.

Lisäksi sivulle 24, keskelle Jasper Kaarnan esseetä “Jojot, itseilmaisu ja niiden välinen ero” on virheellisesti kopioitunut muutama virke Sanna Karkulehdon sukupuolittunutta väkivaltaa koskevasta puheenvuorosta.

Pahoittelemme ikäviä kömmähdyksiä!

More Like This


Kategoriat


Tiedotteet

Avainsanat


Add a Comment

Your email address will not be published.Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kategoriat