Lumooja etsii uutta päätoimittajaa!

Lumooja etsii uutta päätoimittajaa tai päätoimittajaparia

Kotimaisen kirjallisuuden ja luovan kirjoittamisen lehti Lumooja etsii päätoimittajaa tammikuusta 2022 alkaen. Uusi päätoimittaja aloittaa tammikuussa vuoden ensimmäisen numeron teon yhdessä edeltävän päätoimittajan kanssa ja saa samalla perehdytyksen työtehtäviin. Työstä ei makseta palkkaa, mutta päätoimittaja voi hakea itselleen työskentelyapurahaa.

Lumoojan keskeisiin aihealueisiin kuuluvat luova kirjoittaminen sekä kotimainen kirjallisuus. Jokaisella numerolla on oma teemansa.

Lumooja tarjoaa monipuolisen ja mielekkään ympäristön, jossa on mahdollista kartuttaa ainutlaatuista journalistista kokemusta ja verkostoitua kirjallisuuden kentällä.

Päätoimittaja vastaa lehden sisällöstä sekä toimituksen ja avustajakunnan ohjaamisesta tehtävissään. Päätoimittajan tehtäviin kuuluu rekrytoida lehdelle osaava toimituskunta ja edustaa lehteä tapahtumissa. Lisäksi päätoimittajalla on mahdollisuus osallistua lehden julkaisusta vastaavan Kapustarinta ry:n kanssa lehden kehittämiseen ja rahoituksen suunnitteluun.

Hakijalta odotetaan hyvää kotimaisen kirjallisuuden tuntemusta, tehtävien edellyttämää journalistista kokemusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja. Kirjoittamis- ja editointitaitojen lisäksi esimerkiksi valokuvaukseen ja verkkosivujen päivittämiseen liittyvästä kokemuksesta on hyötyä.

Lumooja ilmestyy neljästi vuodessa. Työ on kausiluontoista ja työaika vapaasti sovellettavissa omiin aikatauluihin. Intensiivisiä työjaksoja kehkeytyy numeroiden julkaisun ympärille. Päätoimittajakausi on kaksivuotinen.

Hakemuksen voivat lähettää niin yksityishenkilöt kuin työparit.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen osoitteeseen kapustarinta@lumooja.fi. Lisää viestin otsikoksi ”Päätoimittajahaku”.

Haku jatkuu, kunnes tehtävään sopiva henkilö/t löydetään. Valittu henkilö tai henkilöt perehdytetään tehtäviin alkuvuodesta 2022.

Lumoojaa julkaisee kirjoittajayhdistys Kapustarinta ry

Lisätietoja voi kysyä Lumoojan nykyisiltä päätoimittajilta:

Emmi Ketonen, emmi.lumooja@gmail.com
Mikko Lamberg, mikko.lumooja@gmail.com

More Like This


Kategoriat


Tiedotteet

Avainsanat


Add a Comment

Your email address will not be published.Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kategoriat