Tapahtuma: NUORTEN OPEN MIC -etäkurssi

Tervetuloa mukaan lavarunon ja spoken wordin kurssille!

Nuorille ja nuorille aikuisille suunnattu kurssi järjestetään etäyhteyksin, ja se on osallistujille maksuton. Kurssilla ​paneudutaan runoihin erityisesti esitettäväksi kirjoitettavan runon näkökulmasta. Voit osallistua myös esimerkiksi laululyriikoiden, rapin tai spoken wordin merkeissä!

Tapaamisissa kirjoitetaan, hiotaan tekstejä, pohditaan esiintymistekniikkaa sekä keskustellaan kurssilaisten teksteistä ja kirjoittamisprosessista. Kaikki halukkaat saavat mahdollisuuden esiintyä etäyhteyksin kurssitovereille. Kurssin tavoitteina on muun muassa inspiroitua runoudesta, tuottaa esitettävää tekstiä, löytää oman uniikin tyylin suuntaviivoja, saada esiintymisvarmuutta ja päästä työskentelemään yhdessä muiden kirjoittajien kanssa.

Kurssi sopii sekä lavarunoudesta kiinnostuneille vasta-alkajille että jo pidempään kirjoittaneille tai esiintymiskokemusta kartuttaneille.

Kurssin järjestää Kirjoittajayhdistys Kapustarinta ry. Ohjaajana toimii sanataiteilija ja lavarunoilija Elina Laine. Kurssilaisille esiintyy ja vinkkejä antaa myös kirjailija- ja lavarunoilijavieras Susinukke Kosola. Lisäksi kurssin aikana Lumoojan päätoimittaja Emmi Ketoselta saa ohjeita julkaistavan tekstin hiomiseen. Kurssin puitteissa onkin mahdollisuus saada omia tekstejään Lumoojan verkkolehteen.

KURSSIN AIKATAULU

Kurssiin kuuluu neljä etätapaamista tiistaisin sekä yksi sunnuntaina.

Ti 16.11. klo 18–19.30
Ti 23.11. klo 18–19.30
Ti 30.11. klo 18–19.30
Ti 7.12. klo 18–19.30
Su 28.11. klo 12–14.30

Osallistujat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ilmoittautumiset 14.11. mennessä osoitteeseen iiella@utu.fi.

Tervetuloa mukaan!

More Like This


Kategoriat


Tiedotteet

Avainsanat


Add a Comment

Your email address will not be published.Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kategoriat