Kirjoituspiiri Oma huone starttaa helmikuussa!

Kiitos kiinnostuksesta kirjoituspiiriä kohtaan, ryhmä on nyt täynnä!

Kapustarinta tarjoaa jäsenilleen ja Lumoojan tilaajille jäsenetuna mahdollisuuden osallistua keväällä 2023 aloittavan Oma huone -kirjoituspiiriin 10 euron tarjoushintaan.

Kirjoituspiiri kokoontuu etänä (Teams) kahdeksan kertaa kevään aikana, kahden viikon välein. Ensimmäinen kokoontumiskerta on jo tiistaina 7.2. klo 18–20.

Kirjoituspiiri sopii erityisesti sinulle, joka haluat pari kertaa kuussa raivata kalenterista aikaa omalle kirjoittamiselle ja keskustella aiheesta muiden kirjoittajien kanssa.

Omaan huoneeseen ovat tervetulleita kaikki. Voit aloittaa kokonaan uuden projektin, kirjoittaa joka kerta eri tekstiä tai edistää jo aloittamaasi käsikirjoitusta. Omaa tekstiä ei tarvitse jakaa muiden kanssa. Mukaan voi tulla myös vain harjoittelemaan ja ihmettelemään.

Jokaiseen kirjoituspiirikertaan sisältyy alkulämmittely, tunti vapaata kirjoitusaikaa sekä hetki yhteiselle jutustelulle, ajatustenvaihdolle, vinkeille.

 

Piiriä ohjaavat kääntäjä Emmi Ketonen ja kirjailija Anna-Liisa Ahokumpu Kapustarinnasta.

 

Mitä? Oma huone -kirjoituspiiri tarjoaa mahdollisuuden keskittyä ja antaa aikaa ja tilaa omalle kirjoittamiselle sekä keskustella muiden kirjoittajien kanssa.

Missä? Kirjoituspiiri kokoontuu etänä Teams-yhteyden välityksellä. Tarvitset siis vain tietokoneen tai puhelimen ja toimivan verkkoyhteyden.

Milloin? Kokoontumisia on kahden viikon välein tiistaisin kello 18 alkaen. Yksi kokoontumiskerta kestää noin 1,5 tuntia. Ensimmäinen kokoontumiskerta on tiistaina 7. helmikuuta, ja huomaathan, että se on tavanomaista pidempi.

Kenelle? Kirjoituspiiri on tarkoitettu kaikille oman kirjoittamisen edistämisestä kiinnostuneille, ja se sopii niin harrastajille kuin ammattilaisille. Kapustarinnan jäsenet ja Lumoojan tilaajat maksavat osallistumisesta vain 10 euroa. Ei-jäsenille osallistumismaksu on 35 euroa.

Miksi? Ihmisellä on oltava oma huone, jos hän aikoo kirjoittaa.

 

Huom! Ilmoittauduthan ajoissa, paikkoja on rajoitettu määrä.

 

Kysymykset, kommentit ja kehut: kapustarinta@lumooja.fi

 

More Like This


Kategoriat


Tiedotteet

Avainsanat


Add a Comment

Your email address will not be published.Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kategoriat