Tue Paikalla-antologiaa Kulttuurilahja-palvelussa!

Kapustarinta julkaisee kuluvana vuonna näytelmäantologian, jonka tekstit ovat korona-ajalle suunnitellun teatterifestivaalin satoa. Vaikka festivaali jouduttiin perumaan, näytelmätekstit halutaan kuitenkin tuoda nyt päivänvaloon.

Verkkoantologiaan sisältyy neljä pienoisnäytelmää sekä yksi dramatisoitu runo. Kirjoittajina on viisi uransa alussa olevaa näytelmäkirjailijaa. Näytelmäantologia mahdollistaakin alustan uusille kyvyille.

Paikalla-festivaalin kirjoituskutsussa pyydettiin kokeilemaan ja rikkomaan sovinnaisia rajoja. Antologian teemana on poliittinen ja psykologinen tila. Kenellä on oikeus ja turvallista olla tilassa? Kenet on suljettu ulkopuolelle? Millainen mielenmaisema paikalla voi olla? Teeman teoreettinen ja filosofinen tausta paikantuvat psykomaantieteen kentälle.

Voit nyt tukea Paikalla-antologian julkaisemista vastikkeettomasti Kansan sivistysrahaston ylläpitämässä Kulttuurilahja-palvelussa. Lahjoitussumman voit valita mielesi mukaan, minimisumma on viisi euroa. Lahjoittamalla tuet suoraan luovaa ja kriittistä kaunokirjallista työtä.

Lahjakeräys on käynnissä vain kesän ajan ja päättyy ensimmäinen päivä elokuuta 2023.

More Like This


Kategoriat


Tiedotteet

Avainsanat


Add a Comment

Your email address will not be published.Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kategoriat