Kirjoituspiiri Oma huone saa jatkoa – ilmoittaudu nyt!

HUOM! Ilmoittautuminen on päättynyt. Valitettavasti ryhmä ei tullut tällä kertaa täyteen, joten piiri on tältä syksyltä peruttu.

Suosittu Oma huone -etäpiiri saa jatkoa! Ilmoittautuminen syksyn kirjoituspiiriin on nyt avattu.

Oma huone -kirjtoituspiirissä raivaamme yhdessä tilaa kirjoittamiselle. Kirjoituspiiri sopii erityisesti sinulle, joka haluat raivata arjestasi säännöllisesti aikaa omalle tekemiselle. Jokaiseen kokoontumiskertaan sisältyy alkulämmittely, tunti vapaata kirjoitusaikaa sekä hetki yhteiselle keskustelulle ja ajatustenvaihdolle. Kirjoitusharjoitukset virittävät tunnelmaan, ja vapaalla kirjoitusajalla voit jatkaa omaa projektiasi.

Kokoonnumme etäyhteydellä kello 18.00–19.30 joka toinen tiistai 12.9., 26.9., 10.10., 24.10., 7.11., 21.11. ja 12.12. (huom. kolmen viikon tauko kahden viimeisen kokoontumisen välissä). Piirin ohjaajana toimii kirjailija Anna-Liisa Ahokumpu.

Kurssin hinta on Kapustarinnan jäsenille 10 euroa. Muille kurssin hinta on 35–40 euroa. Uudet Lumoojan tilaajat saavat kurssin hinnasta ylimääräisen alennuksen. Katso tarkemmat tiedot hinnoittelusta ilmoittautumislomakkeelta!

Kysyttävää? Lähetä kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen kapustarinta@lumooja.fi.

More Like This


Kategoriat


Tiedotteet

Avainsanat


Add a Comment

Your email address will not be published.Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kategoriat