Uusi päiväkirjapiiri starttaa syksyllä Turussa!

Syksyllä Turussa starttaa uusi Oma huone -päiväkirjapiiri!

Päiväkirjapiiri on yhdistelmä kirjoitus- ja lukupiiriä. Piiri sopii niin päiväkirjojen uusille ystäville kuin vanhoille tutuille. Päiväkirjapiiriin on vapaa pääsy ja ilmoittautuminen on kaikille avoinna. Huomaathan ilmoittautua kuitenkin ajoissa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päiväkirjapiiriin on nyt auki!

Oma huone -päiväkirjapiirissä luemme yhdessä päiväkirjoja, kokoonnumme keskustelemaan teoksista ja teemme pieniä kirjoitusharjoituksia, joiden tarkoituksena on edistää omaa kirjoitusharrastusta. Piiriä ohjaa kirjallisuuden kääntäjä Emmi Ketonen.

Päiväkirjapiiri kokoontuu neljä kertaa syksyn aikana: 19.9., 17.10., 14.11. ja 19.12. Tapaamme tiistai-iltaisin kello 18–20 Rica Barissa osoitteessa Kristiinankatu 5, Turku. Baari on auki ja palvelee osallistujia kokoontumisten aikana. Päiväkirjapiiriin osallistuminen on ilmaista, mutta toivomme osallistujilta sitovaa ilmoittautumista, koska paikkoja on rajallisesti.

Piiriin on ennakkoilmoittautuminen, joka päättyy kun piiri on täynnä. llmoittautumaan pääset tästä!

Piirissä luetaan neljää erilaista teosta: kirjailijan päiväkirjaa, matkapäiväkirjaa, päiväkirjaromaania ja niin sanottua tavallisen ihmisen päiväkirjaa. Ensimmäisellä tapaamiskerralla vuorossa on katkelma Aila Meriluodon päiväkirjasta Vaarallista kokea – Päiväkirja vuosilta 1953–1975 (WSOY, 1996).

Päiväkirjapiirissä tarkoituksena on keskustella päiväkirjoista genrenä, oman elämän tutkiskelun välineenä ja toisaalta kurkistusaukkona toisten elämään sekä harjoitella oman elämän sanallistamista uusin avaimin. Omia tekstejä ei lueta ääneen tai jaeta muille. Kirjoitukset pysyvät yksityisinä. Piirin tavoitteena on syventää omaa luku- ja kirjoituskokemusta. Piiriin osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta päiväkirjan kirjoittamisesta.

Kysyttävää? Lähetä kysymyksesi meille sähköpostitse osoitteeseen kapustarinta@lumooja.fi.

More Like This


Kategoriat


Tiedotteet

Avainsanat


Add a Comment

Your email address will not be published.Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kategoriat