Päätoimittajahaku on auki – Lumooja etsii päätoimittajalle uutta työparia

Lumooja etsii päätoimittajalle uutta työparia

Kotimaisen kirjallisuuden ja luovan kirjoittamisen lehti Lumooja etsii päätoimittajaa tammikuusta 2024 alkaen. Uusi päätoimittaja aloittaa tammikuussa vuoden ensimmäisen numeron teon yhdessä edeltävän päätoimittajan kanssa ja saa samalla perehdytyksen tehtäviin. Tehtävästä ei makseta palkkaa, vaan päätoimittajat ovat hakeneet itselleen työskentelyapurahaa.

Lumoojan keskeisiin aihealueisiin kuuluvat luova kirjoittaminen sekä kotimainen kirjallisuus. Jokaisella numerolla on oma teemansa.

Lumooja tarjoaa monipuolisen ja mielekkään ympäristön, jossa on mahdollista kartuttaa ainutlaatuista journalistista kokemusta ja verkostoitua kirjallisuuden kentällä.

Päätoimittaja vastaa lehden sisällöstä sekä toimituksen ja avustajakunnan ohjaamisesta tehtävissään. Päätoimittajan tehtäviin kuuluu osaavan toimituskunnan rekrytointi ja lehden edustaminen. Lisäksi päätoimittajilla on mahdollisuus osallistua lehden julkaisusta vastaavan Kapustarinta ry:n kanssa lehden kehittämiseen ja toiminnan suunnitteluun.

Hakijalta odotetaan hyvää kotimaisen kirjallisuuden tuntemusta, tehtävien edellyttämää kokemusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja.

Lumooja ilmestyy neljästi vuodessa. Tehtävät ovat kausiluontoista ja työskentely vapaasti sovellettavissa omiin aikatauluihin. Intensiivisiä jaksoja kehkeytyy numeroiden julkaisun ympärille. Päätoimittajakausi on kaksivuotinen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen osoitteeseen kapustarinta@lumooja.fi. Lisää viestin otsikoksi ”Päätoimittajahaku”.

Haku jatkuu, kunnes tehtävään sopiva henkilö löydetään. Valittu henkilö perehdytetään tehtäviin alkuvuodesta 2024.

PÄIVITYS: Haku on päättynyt. Kiitämme kaikkia hakemuksensa lähettäneitä mielenkiinnosta.

Lumoojaa julkaisee kirjoittajayhdistys Kapustarinta ry.

Lisätietoja voi kysyä Lumoojan nykyisiltä päätoimittajilta:

Rosa Aphalo, rosa.lumooja@gmail.com
Liisa Määttä, liisa.lumooja@gmail.com

 

More Like This


Kategoriat


Tiedotteet

Avainsanat


Add a Comment

Your email address will not be published.Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kategoriat